top of page

De nieuwe internationale Fiat Professional pr-campagne met Chuck Norris “When Fiat Professional call

Het nieuwe reclameplatform toont Chuck Norris: met zijn iconische, onverwoestbare karakter, zeer populair op het web en biedt een ironische incarnatie van de waarden van het merk

Fiat Professional lanceert een nieuwe reclamecampagne met Chuck Norris, die tv, digitale media, radio en billboards omvat. Het belangrijkste reclamemateriaal bestaat uit zes video's die Chuck Norris met het hele Fiat Professional-assortiment toont en afzonderlijk met de Ducato, Talento, Fullback, Doblò en Fiorino modellen. Een echt full-liner, dankzij een breed aanbod op maat gericht op de echte behoeften van de klant, in staat om tegemoet te komen aan de moeilijkste uitdagingen van de markt.

De beroemde acteur, met zijn iconische, onverwoestbare karakter kent een grote populariteit op het web en is een ironische incarnatie van de Fiat Professional-waarden zoals vastberadenheid, soliditeit, betrouwbaarheid en dynamiek. Fiat Professional heeft altijd graag duidelijk en direct met mensen gecommuniceerd.

Chuck Norris zal fantastische hyperbolische acties uitvoeren in een verscheidenheid aan scenario's op de werkplek, in de rol van een held voor wie niets onmogelijk is, wiens aanwezigheid al voldoende is om elke proffesionele wens uit te laten komen, zoals het stoppen van een lekkende kraan met slechts één oogopslag. Want de 'Chuck Norris' kraan verliest nooit een druppel, hij wint altijd.

De boodschap is dat een werknemer die niet beschikt over de ongelooflijke kwaliteiten van Chuck Norris nog steeds kan vertrouwen op de volledige lijn van voertuigen van Fiat Professional en zo in staat is om elke opgave aan te pakken. Met gegarandeerde volledige klanttevredenheid. Het resultaat is een format dat elke keer weer verrast en dat het commerciële aanbod van het merk op alle markten zal ondersteunen. Het concept is gebaseerd op het gegeven 'Be Chuck or Pro', de enige twee beschikbare strategieën voor het omgaan met een klus van een echte professional.

In de film over het Ducato-assortiment zal de toon iets anders zijn, het laat de kenmerken van de Amerikaanse acteur zien met verwijzingen naar de actiefilms die hem bekend hebben gemaakt om het leiderschap van een model te vieren dat ook een legendarische status heeft behaald, maar dan in de commerciele voertuigwereld. De ironische benadering wordt opnieuw toegepast in een echte actiefilm waar de heldhaftige Chuck Norris-figuur het voertuig zelf wordt: de Ducato, bestseller van het assortiment en leider op vele markten, dat is het enige voertuig dat Chuck Norris kan vertrouwen wanneer hij geweldige resultaten nodig heeft.

De plot en de stemming zijn die van een actiefilm, waarbij het hele Ducato-assortiment wordt achtervolgd door een bikersband, een extreme context waarin het al zijn veelzijdigheid kan tonen. De campagne, geproduceerd door Filmmaster Productions, werd gecreëerd door Leo Burnett en geregisseerd door Markus Walter. De films, zowel op televisie als online, worden ondersteund door radio, pers en sociale media.


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page